Visa G (-12/-13)

Visa G (-12 / -13)

Joukkue 2012 ja 2013 syntyneille tytöille ja pojille.

Tilanne elokuu 2020:
Vuonna 2012-2013 syntyneiden lasten harjoitusryhmä on ilman ohjaajia ja toiminta uhkaa loppua.

Ilmoittaudu mukaan varmistamaan lähiliikuntaharrastus. Aiempaa kokemusta ei tarvita, kyseessä pienten lasten harrasteryhmä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut  sähköpostiosoitteeseen: vesvi.salibandy (at) gmail.com.

Lisätietoja myös puhelimitse: Pekko Pennanen puh. 040-8618637

Harjoitusvuoro kaudelle 2020-2021

Keskiviikko: 16:30- 18:00 Yhtenäiskoulun sali, Vesilahden kirkonkylä

Harjoituksissa pakolliset varusteet:

• Salibandymaila (oikea pituus hieman navan yläpuolelle)
  • Suojalasit
  • Sisäpelikengät ja sisäliikuntavaatteet
  • Juomapullo, jossa vettä

Kauden aikana harjoitellaan joukkueurheilutoimintaa, opitaan salibandyn alkeita, liikutaan monipuolisesti ja pelataan paljon salibandya.

Vanhempien tulee huolehtia pelaajien vakuuttamisesta urheilutapaturmien varalta. Seuran puolesta vakuutuksia ei ole.

Kausimaksun suuruus varmistuu syksyn aikana, se tulee olemaan noin 30 €. Pelaajien tulee olla Visan jäseniä, ohjeet liittymiseen: https://vesvi.sporttisaitti.com/jasenyys/