Jäsenyys

Täällä voit ilmoittautua Vesilahden Visa ry:n jäseneksi. Jäsenyys on voimassa toistaiseksi.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme jäsenen nimen, syntymävuoden, kotipaikan ja sähköpostiosoitteen. Perhejäseneksi ilmoittautuessa kysymme lisäksi kaikkien ilmoitettavien henkilöiden nimen, syntymävuoden ja kotipaikan. Keräämäämme rekisteriä käytetään jäsenmäärän ja jäsenmaksujen seuraamiseen, seuran toiminnasta tiedottamiseen sekä avustusten hakemiseen. Rekisterin nimi on Vesilahden Visa ry:n jäsenrekisteri.

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Vesilahden Visan järjestämään harrastustoimintaan osallistuminen edellyttää Visan jäsenyyttä. Lajikohtaisesti voidaan kerätä harrastusmaksuja.

Jäsenmaksut vuonna 2018:

Yksittäinen jäsen 7 € / vuosi

Perhejäsen 15 € / vuosi

Perheeseen kuuluvat samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun vuosittain ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenyyden voit irtisanoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vesilahti.visa@gmail.com

Vesilahden jäsenlomake - yksittäinen jäsen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vesilahden jäsenlomake - perhejäsen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.